HRUŠKOVÁ POVIDLA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: 2,5 kg hrušek, 700-800g cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté hrušky nakrájíme, zbavíme jaderníků, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou. Pak odkryjeme a za stálého míchání vaříme dohusta. Přidáme cukr znovu necháme houstnout ( stále míchat !). Horká povidla plníme do nahřátých sklenic, po vychladnutí zavíčkujeme a asi 10 minut sterilizujeme při 100 stupních. Vynikající na vdolky a koláče.



HRUŠKOVÁ POVIDLA. HRUŠKOVÁ POVIDLA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1427 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz